Prima Pagina - www.addit.ro

Acasa: AddIT.ro va ofera Servicii de Creare Site Web, Realizare Site Profesional, Original si Optimizat Web - Garantam Mereu Preturi Bune.

Addit.ro va ofera o gama de servicii web profesionale. Servicile sunt destinate unei afaceri construita si dezvoltata in mediul online.


CREARE SITE WEB:

   1. Creare de site web – afacerea dumneavoastra va creste odata cu realizarea unei imagini puternice in mediul online. Daca pana acum v-ati limitat la un magazin fizic, din 2017, puteti sa va dezvoltati acesta activitate si pe internet. Toate marile companii au un web site de prezentare sau un magazin online unde-si pot prezinta produsele sau serviciile oferite.
   2. Realizare magazin online cu cos de cumparaturi - crearea unui magazin online va dezvolta afacerea dumneavoastra prin marirea numarului de vizualizari ale produselor, prin accesarea online a acestora. In ziua de azi marea majoritatea a persoanelor care doresc sa cumpere un produs, se intereseaza si cauta detalii in primul rand pe internet.
   3. Gazduire site web – toate site-urile web trebuie sa fie hostate pe un server, unde se inmagazineaza toate informatiile din site. Domeniul web se gazuieste impreuna cu baza de date a site-ului web pe un server web pentru a fi online pentru motoarele de cautare.
     

DESIGN WEB:

   Foarte multe persoane confunda aceste doua cuvinte. Am intalnit pe internet diferite fraze legate de acest termen "design web" . Definitia corecta a notiunii de design web se mai poate regasi in expresiile evoluate odata cu internetul de "creare site web" sau chiar "design site web". Nu toate persoanele inteleg acelasi lucru ca noi despre design web. Nu doar creeare de site web este de ajuns sa defineasca acest termen de design web.
   Design web inseamna in ochii nostri sa creezi site-ul dupa necesitatea clientului, sa-i gasesti pozele adecvate site-ului si cel mai important lucru este sa-i predai site-ul optimizat. Sa nu uitam ca in acesta faza, intra si consultanta clientului. Un client care apeleaza la serviciile noastre este in totalitate ajutat sa plece acasa multumit, dar si cu un site web profesioanal in buzunar avand "instructiunile de folosire a site-ului".
   Ceea ce realizam noi este o munca bine gandita si eficienta, dar acest lucru nu se poate efectua decat cu ajutorul clientului. Pentru ca site-ul dvs. web sa ajunga exact asa cum doriti sau cat mai optim pentru afacerea dvs. trebuie sa ne impartasiti dorintele dvs. Aceasta munca, noi AddIT.ro, o denumim si colaborare. Firma CRS QUANTUM CONCEPT prin site-ul web www.addit.ro realizeaza cele mai indraznete proiecte care au ajutat foarte multe persoane in diferitele lor activitati.

Comentarii